Verzenden & Retourneren

Hoe plaats ik een order?

Je plaatst een bestelling en vult daarna alle gegevens in en ga verder naar betalen. Je ontvangt hierna een e-mail ter bevestiging.

Verzenden binnen Nederland:

Voor alle bestellingen geldt een vast verzendtarief van 4,00 of 6,75 euro, dit is afhankelijk van het formaat van het pakket. Wij verzenden al onze producten met Post NL met track & trace code. Nadat wij het bestelde product verzonden hebben ontvang je een e-mail met deze track & trace code.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Stuur ons een e-mail met daarop je wijziging.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Je kunt ook zonder account een bestelling plaatsen.

Hoe volg ik mijn bestelling?

We informeren je altijd per e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Hierbij ontvang je ook je Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Normaal gesproken wordt je zending binnen twee dagen na verzending geleverd maar hou er rekening mee dat dit anders is als je in een drukke perioden besteld. Als je op vrijdag of in het weekend besteld, wordt de bestelling meestal op dinsdag geleverd.

Mocht je je bestelling willen komen ophalen in de winkel in het centrum van Leiden, stuur dan een e-mail naar naturalsbysan@outlook.com. Via de mail/telefoon zullen we dan een afspraak maken om je bestelling op te halen.

Hoe kan ik een product terugsturen?

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel wil retourneren, stuur dan even een e-mail naar naturalsbysan@outlook.com.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd naar:

Pieterskerk-Choorsteeg 6, 2311 TR Leiden

Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door Naturals by San vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer het artikel in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag exclusief de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen 5 werkdagen op je bankrekening overgemaakt.

De pakketten die na twee keer aangeboden te zijn door de vervoerder en/of niet binnen een week worden opgehaald bij een afhaalpunt gaan weer retour naar Naturals by San. Mochten deze weer opnieuw opgestuurd moeten worden dan zijn de nieuwe verzendkosten voor de klant.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Naturals by San. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en worden niet vergoed door Naturals by San.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.